Over

Zichtwaar
goed gestyled

Aangenaam; ik ben Mariska Hoornstra van Zichtwaar.

Mijn doel is om jouw spullen en huis een tweede leven te geven.

En dat doe ik op verschillende manieren, door spullen:

- op te knappen en 'om te maken'.
- het stylen en combineren van spullen. Ook voor de retail, zoals visual merchandise voor kringloopwinkels.
- het toepassen van hergebruik in je interieur.
Dit laatste doe ik ook breder, ik kan je ook een totaal interieuradvies geven. En verder hou ik me ook bezig met verkoopstyling & woningfotografie.

En wie ben ik.
Met mijn 2 dochters woon ik in Steenwijk en ik heb daar ook mijn prachtige werkruimte en atelier in het mooie Pand 10. Na mijn MBO modeopleiding en de propedeuse van de HBO lerares Tekenen & Handvaardigheid-opleiding behaald te hebben, heb ik veel ervaring opgedaan bij IKEA en Het Goed in het interieur- en het winkel lay-out ontwerp, styling en het etaleren/presenteren. Ik heb daarna diverse opleidingen gevolgd, zoals verkoopstyling bij House of KIKI (bekend van TV-Makelaar en Uitstel van Executie) en een Histor kleuropleiding. Tevens ben ik nu aangesloten bij de Ommakers. Dit is een samenwerkingsverband met andere vormgevers die werken met hergebruik. 

Elke dag geniet ik weer van het hergebruiken en weer mooier maken van spullen en interieur en ik kan echt zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt! 


Mijn werkplek in dit mooie oude pand; Pand 10 in Steenwijk. Het is een inspirerende plek die ik deel met nog 10 mensen met creatieve beroepen. 

“Budgetgerichte aanpak èn met oog voor detail.”

Marco & Mascha

Contact

Capellekade 10
8331 KX Steenwijk

06 - 18 67 94 69
info@zichtwaar.nl